Politica de confidentialitate

 

Intimitatea ta este foarte importanta pentru noi. În consecință, ne-am dezvoltat această politică pentru ca să înțelegeți cum vom colecta, folosi, de a comunica și dezvălui și face uz de informații cu caracter personal. Următoarele descrie politica noastră de confidențialitate:

 

Înainte sau la momentul de colectare a informațiilor personale, vom identifica scopul pentru care informațiile sunt colectate.
Vom colecta și de a folosi de informații cu caracter personal numai cu obiectivul de a satisface aceste scopuri specificat de noi și în alte scopuri compatibile, dacă nu vom obține consimțământul persoanei în cauză sau conform legislației în vigoare.
Vom păstra doar informații cu caracter personal, atâta timp cât este necesar pentru realizarea acestor scopuri.
Vom colecta informații personale prin mijloace legale și corecte și, după caz, cu cunoștințe sau acordul persoanei în cauză.
Datele cu caracter personal trebuie să fie relevante pentru scopurile pentru care urmează să fie utilizat, și, în măsura în care este necesar În acest scop, ar trebui să fie corecte, complete, și până-la-data.
Vom proteja informațiile personale de garanții de securitate rezonabile împotriva pierderii sau furtului, precum și accesul neautorizat, divulgarea, copierea, utilizarea sau modificarea.
Vom face ușor la dispoziția clienților informații despre politicile și practicile noastre cu privire la gestionarea informațiilor personale.

 
Ne-am angajat să ne conducem afacerea noastră în conformitate cu aceste principii, în scopul de a asigura că confidențialitatea informațiilor cu caracter personal sunt protejate și menținute.